Willy Sommers: “Een droom die uitkwam”

0
Willy Sommers: “Een droom die uitkwam”
Foto: DPG Media

Op 29 mei kunnen we kijken naar ‘De Tien Om Te Zien’. Het programma neemt ons op zondagavond terug mee in het archief van Vlaanderens meest populaire muziekprogramma van de afgelopen 35 jaar. En dat allemaal naar aanleiding van de nieuwe afleveringen die deze zomer gepland staan.

Ook Willy Sommers blikt in het programma terug op de vele mooie jaren van ‘Tien Om Te Zien’. Dat hij het programma deze zomer mag presenteren kwam voor hem als een grote verrassing. “Ik stond aan de grond genageld toen ik het nieuws vernam over de terugkeer”, zegt hij in Tv Familie.

Willy was al blij dat het programma terugkwam, maar dat hij het ook terug mocht presenteren samen met Anne De Baetzelier was de kers op de taart. Willy was er immers van overtuigd dat Laura Tesoro en Aaron Blommaert de fakkel van hen zouden overnemen.

Dat het programma terugkeert, is voor Willy geen verrassing. “De eenmalige terugkeer kon rekenen op meer dan een miljoen kijkers. Net als vroeger dus. Vijftien jaar lang was het programma een kijkcijferkanon en ik heb dat mogen meemaken vanop de eerste rij.”

Vijftien jaar lang ‘Tien Om Te Zien’ is ook vijftien jaar aan herinneringen voor Willy. “We hebben wereldsterren als Kylie Minogue en Bryan Adams mogen ontvangen. Maar Tina Turner was toch mijn favoriet. Dat ik haar mocht aankondigen…. Dat was een droom die uitkwam.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven