Bart Kaëll heeft er zin in: “Daar hangt een prijskaartje aan vast”

0
Bart Kaëll heeft er zin in: “Daar hangt een prijskaartje aan vast”
Foto: VRT

Zowat elke artiest in Vlaanderen lijkt klaar te zijn voor de zomer. Iedereen heeft een zomerse nieuwe single klaar en is klaar om de podia in Vlaanderen te bestormen. Onder hen ook Bart Kaëll. Hij lanceerde ‘één uit duizend’ als nieuwe single.

De vergelijking met de Marie-Louise is volgens velen snel gemaakt, maar Bart ziet toch niet zoveel gelijkenissen. “Het enige vergelijkbare is dat het allebei walsen zijn en liedjes om te feesten. Het is een nummer om collega’s, familie of vrienden in de bloemetjes te zetten. Maar ook om lekker mee te zingen. Ik ben er blij mee en ik hoop dat de mensen dat ook zijn”, zegt Bart in Tv Familie.

Bart heeft ontzettend veel zin in de zomer en trekt er deze zomer voor het eerst op uit samen met zijn eigen liveband. Een keuze die in het verleden niet maakte, om de prijzen voor de organisatoren te drukken.

“Maar ik merkte dat de laatste jaren muzikanten meer naar waarde werden geschat en dus besloot ik om op zoek te gaan naar een vaste band. Er hangt wel een prijskaartje aan vast, want je hebt bijvoorbeeld meer technici en een groter podium nodig. Maar het zorgt ook voor meer ambiance en beleving.”

Wanneer Bart moet optreden dan bereidt hij zich altijd heel goed voor en komt altijd tijdig op de locatie aan. “Ik wil graag al eens de sfeer opsnuiven en kijken of het een zittend of staand publiek is. Maar ook zien of dat het vooral studenten zijn, of toch een iets ouder publiek. Ik pas immers mijn repertoire aan, afhankelijk van de aanwezige doelgroep.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven