Sofie Dumont lanceert nieuw kookboek

0
Sofie Dumont lanceert nieuw kookboek
Foto: VTM

Het is al even geleden dat tv-kok Sofie Dumont nog eens een kookboek wist te lanceren. Maar daar komt nu verandering in, want zes jaar na haar vorige kookboek brengt ze nu ‘Beestig Lekker Eten’ uit.

“Mijn waarden liggen vooral op smaak, lokaal, seizoensgebonden en haalbaarheid. En ja, niet beter dan de pot op tafel, toch”, vertelt ze in Tv Familie over haar nieuwe boek.

Sofie staat ontzettend graag in de keuken en nodigt graag vrienden uit om bij hen te komen eten. In de keuken krijgt ze dan weer vaak de hulp van dochter Grace. Ook zij lijkt gebeten door de kook-microbe. “Ze kookt inderdaad enorm graag, maar steelt ook graag de show. Ik wil vooral dat ze gelukkig wordt. Ze is nu negen en wordt heel groot. Zowel in haar hoofd als in haar lengte.”

Het is  al even geleden dat Sofie nog op televisie te zien was en mensen stellen zich al eens de vraag waar Dumont momenteel mee bezig is. “Ik ben nu digitaal ondernemer. Sofie Dumont is een platform, zie je. Via de website, YouTube, Pinterest, TikTok en andere kanalen inspireer ik de mensen dat marcheert!”

Maar naast een kookboek en een online platform zijn er nog meer plannen die Sofie gaat realiseren. Zo kondigt ze een nieuwe pop-up aan, aan de Kust en heeft ze een samenwerking met broodjesketen Panos waarvoor ze een recept heeft bedacht. “Ik heb een broodje en een salade ontwikkeld. Kip, honing-mosterddressing, veenbessen en pecannoten samen vormen een verrassende smaakbom.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven