Apollonia Sterckx: “Dat verwijt mama me wel eens”

0
Apollonia Sterckx: “Dat verwijt mama me wel eens”
Foto: VRT

Ze is amper 15, maar toch al razend populair: ‘Thuis’-actrice Apollonia Sterckx. Ze is actrice, dj, influencer en een bijzonder knappe meid. In augustus wordt ze 16 en daar kijkt ze heel erg naar uit.

In ‘Thuis’ speelt ze Britney, de dochter van Eddy en Nancy en daar kwam ze terecht dankzij haar moeder omdat zij als haarstyliste werkte op de set van ‘Thuis’. Nadat een aantal kinderen de revue waren gepasseerd voor de rol van Britney werd na een tijdje besloten dat Apollonia de enige zou zijn die de rol nog mocht vertolken.

“Ik hoef gelukkig ook geen lessen te missen omdat mijn opnames telkens na school worden ingepland. De combinatie lukt dus vrij goed. Ik sta minstens één dag per week op de set, en soms zijn dat lange dagen. Maar gelukkig houden ze rekening met mij”, klinkt het in Tv Familie.

Haar rol als Britney wordt steeds groter in de reeks, maar Apollonia droomt al van veel meer dan alleen maar haar rol in ‘Thuis’. “Ik wil ook graag proeven van andere tv-series en films. Ik ben volop audities aan het doen. Ik heb al meegespeeld in twee kortfilms, maar ik hoop op nog meer rollen.”

Acteren is niet de enige bezigheid van de tiener, want ze is ook deejay. En met succes! Eind april stond ze achter de draaitafels op Speelplaatsrock 2022. “Of ik rijper dan mijn leeftijdsgenoten ben? Op sommige vlakken weet ik misschien meer, ja. maar ik ben geen rebelse tiener. Het enige wat mama mij soms verwijt is dat ik te laat thuiskom of vergeten ben haar te verwittigen als ik met vriendinnen de stad intrek.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven