Koen Wauters: ‘Zita wil dat niet’

0
Koen Wauters: ‘Zita wil dat niet’
Foto: VTM

De appel valt meestal niet ver van de boom, dat weet Koen Wauters ook wel. Dochter Zita en zoon Nono hebben hun eerste stappen in de showbizzwereld al een hele tijd geleden gedaan. Beiden lijken hun weg gevonden te hebben. Zo deden Zita en Nono al mee aan Ketnet Musical, acteerde Zita al in de film ‘Niet Schieten’ en presenteert zij bij Ketnet. Maar niet alles wat papa doet, zal dochter Zita zomaar doen. “Ze houden allebei enorm veel van muziek, maar Zita wil geen zangeres worden”, vertelde Koen Wauters aan Het Laatste Nieuws. “Haar zangtalent is nu ook niet zo goed dat ze denkt: ‘ik schrijf me in voor ‘The Voice’”.

En dat is prima, want het is een ongeschreven regel dat familie van medewerkers aan ‘The Voice Van Vlaanderen’ niet mogen deelnemen aan dat programma.

Of Nono dan wel in de voetsporen van zijn vader zal stappen? “Nono hoor ik wel regelmatig zingen in de bad- of slaapkamer, maar die is niet van plan om daar iets speciaals mee te doen”, vertelde Koen Wauters aan Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven