Familie-actrice vertelt onthutsend verhaal over haar vader: “gebruikt door de medische wetenschap”

0
Familie-actrice vertelt onthutsend verhaal over haar vader: “gebruikt door de medische wetenschap”
Foto: DPG Media

Belinda Voorspoels beleefde moeilijke jeugdjaren. Toen haar vader zwaar ziek werd, belandde het gezin in armoede. Haar vader kreeg de zwaarste vorm van hepatitis C en zou nog maar twee jaar te leven hebben, volgens de artsen. Maar hij bleef vechten…

De papa van de Familie-actrice leeft ondertussen nog steeds, maar zijn gezondheid blijft wankel. “Hij heeft toen een experimentele therapie gevolgd – en ja, hij leeft nog – maar die therapie heeft zijn lichaam aangetast. Hij is al zijn tanden kwijt, hij heeft nog steeds moeite met eten, al zijn organen zijn aangetast en hij is nooit meer boven de 40 kg geraakt.”

“De medische wetenschap heeft hem eigenlijk gebruikt”, geeft Belinda Voorspoels grif toe in Primo. “Ze hebben geld aan hem verdiend en nadien hebben ze hem letterlijk aan zijn lot overgelaten. Dat heeft me zeer kwaad gemaakt.”

“Ik heb ooit een proces tegen die artsen willen aanspannen, maar dat win je nooit. Volgens de advocaat waar we raad bij zijn gaan vragen was het allemaal al te lang geleden. Dus probeer ik papa zijn leven op andere manieren zo goed mogelijk te maken”, getuigt de Familie-actrice in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven