Vera zet Dimitri aan de deur: einde VIMI is een feit

0
Vera zet Dimitri aan de deur: einde VIMI is een feit
Foto: Play4

Ze waren beiden zaterdagavond nog in het Sportpaleis van Antwerpen om een feestje te bouwen op het afscheid van Peter Van de Veire bij MNM, maar samen kussen of samen op de foto, dat zagen de aanwezigen niet gebeuren. Nu is ook duidelijk waarom: Vera en Dimitri zijn niet langer een koppel, dat schrijft LoveReality.nl.

De meestal goed geïnformeerde website had contact met Dimitri en die bevestigt dat hij en Vera al een dag uit de finale een punt achter hun relatie hebben gezet. “Mede door gebrek aan vertrouwen en mijn jaloerse gedrag, maar ik respecteer haar keuze en we gunnen elkaar alle geluk en liefde toe. We zijn nog goeie vrienden en we gaan elkaar nog wel vaak zien en spreken. Maar de relatie is helaas gedaan. Ik hou nog van haar, maar helaas heeft zij er eind aan gemaakt”, reageert Dimitri bij LoveReality.

Volgens Dimitri speelt ook de mediadruk en de fans mee in de beslissing van Vera, wat wij moeilijk kunnen geloven. Misschien heeft Vera ondertussen beelden van tijdens Big Brother gezien, beelden die haar ogen hebben doen openen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven