Koen en Kris Wauters doen verrassende vaststelling over ex-partners

255
Foto: Radio 2

Koen Wauters kondigde op 20 januari 2020 aan dat de relatie tussen hem en zijn vrouw Valerie De Booser gedaan is. Niet veel later volgde zijn broer Kris Wauters, hij verbrak zijn relatie met vriendin Eva-Jane Smeenk na acht jaar.


Sinds de breuk hebben Kris en Koen Wauters nog een betere band omdat ze hetzelfde hebben meegemaakt. “We hebben meer tijd met elkaar doorgebracht dan met onze ex-partners”, vertelt Koen aan Nu.


Koen en Kris Wauters zitten ondertussen al aan hun 14de Nederlandstalige plaat. Het feit dat de broers bijna nooit ruzie maken komt doordat ze een goede taakverdeling hebben en niet elkaars functie willen hebben. “Ik wil niet vooraan staan. En ik denk niet dat Koen vier maanden in de studio wil zitten”, vertelde Kris in een interview met Nu.


Dat de broers die samen in Clouseau zitten een hechte band hebben, is af te leiden uit de volgende uitspraak in Nu, de bijlage van het Nieuwsblad. “Er zijn veel bands met broers waar het de hele tijd ambras is. Dat hebben wij nooit gehad.” De valstrikken zijn er wel geweest, maar die zijn al lang achter de rug. “We zijn met vijf begonnen en nog met twee over”, besluit Kris Wauters in Nu.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be