Candice Martens uit ‘Blind Getrouwd’ krijgt ongemakkelijke reacties na Miss België

0
Candice Martens uit ‘Blind Getrouwd’ krijgt ongemakkelijke reacties na Miss België
Foto: DPG Media

Naar het schijnt hebben we een nieuwe Miss België, maar volgens de volgers van Candice Martens heeft de jury een verkeerde keuze gemaakt. Candice zetelde zelf in de jury van de verkiezing en ging nadien op de foto met de kersverse Miss België.

“Miss België 2022 is gekozen! Op deze fantastische unieke avond heb ik veel nieuwe mensen leren kennen en super veel mooie vrouwen mogen bewonderen! Echt een heel mooie ervaring waar ik enorm van genoten heb!!”, schreef Candice op Instagram.

Haar volgers reageren haast unaniem op de foto. “Dat kroontje ging beter staan op u hoofd. Veel knapper en naturelder. Prachtig kleed”, reageert Veronique en ook Maggie geeft haar duidelijke mening: “Prachtig kleed je lijkt wel Miss België je zou dit echt wel verdienen ️️prachtige vrouw ben je”

Opmerkelijk, het zijn vooral vrouwen die met complimenten gooien, zo ook Carine: “Indien jij had meegedaan dan was je zeker eerste, zeker weten”

“Als ik eerlijk mag zijn vind ik jou veel knapper en natuurlijker dan onze nieuwe Miss. Niet netjes om te zeggen misschien.  Je zag er prachtig uit in dat kleed. Deed niet onder voor de dames hoor. Lekker nagenieten hiervan”, reageert Lizette.

Candice voelt zich ongemakkelijk bij alle reacties, zij is weliswaar blij met de vele reacties maar is tegelijk ook tevreden met de nieuwe Miss België. “De nieuwe Miss is echt ook prachtig van karakter! Ben zeker dat ze het goed gaat doen”, besluit Candice.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven