Grace uit Big Brother: ‘Was niet zonder Hem gelukt’

0
Grace uit Big Brother: ‘Was niet zonder Hem gelukt’
Foto: Play4

Afgelopen zaterdag werd Grace tweede in de finale van ‘Big Brother’. Liefst van al had zij de eerste plaats gehaald en was zij met de jackpot aan de haal gegaan, maar er kan maar één winnaar zijn. En dat werd Salar.

Grace is blij dat haar grote droom om aan Big Brother deel te kunnen nemen werkelijkheid is geworden en richtte zich zondagavond tot haar volgers.
“Lieve, lieve mensen. Ik wil jullie, alle fans familie en vrienden enorm veel bedanken voor deze waanzinnige roller-coaster. Bedankt voor alle liefde en dat jullie mij omarmen zoals ik ben en mijn handen nooit los lieten, bedankt voor jullie steun en geduld met me, jullie betekenen onwijs veel voor me”,  schrijft Grace op Instagram.

Dat zij één van de finalisten werd, daar is zij héél blij om. “Dit was allemaal niet gelukt zonder God himself daarboven en jullie allemaal hier beneden…”, gaat Grace verder.

“Ik doe echt mijn best om iedereen te beantwoorden, wees geduldig met me en alles komt goed I promise, Nogmaals onwijs veel bedankt en hou van jullie and Ps: #teamGracias still Alive”, besluit Grace.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven