Geen nieuwe single voor Bart Kaëll

0
Geen nieuwe single voor Bart Kaëll
Foto: VRT

Terwijl iedereen druk in de weer is met het zoeken naar een nieuwe zomersingle, is zanger Bart Kaëll van dat plan afgestapt. Hij kiest ervoor om nu even niet de vrolijke frans uit te hangen, terwijl er heel veel leed in de wereld is. Dat lijkt dan ook meteen een streep door de rekening van de zanger.

“Ik hoop dat het tij snel keert en dat ik wellicht in april of mei de nieuwe single kan uitbrengen. Maar liever zo dan een teleurstelling te moeten verwerken. Tijdens de lockdowns heb ik enkele nummers uitgebracht en een groot succes was dat niet. Ze werden gedraaid op de radio, maar ik kon ze niet voor een publiek brengen”, zegt hij in Tv Familie.

Maar Bart is nog lang niet vergeten. Momenteel is hij nog te zien in ‘De Verraders’, waar hij het, tot verbazing van velen, erg goed doet. En daarover wil Bart nog graag iets zeggen. “Wij hadden met wagon 1 dat pact gesloten omdat we dachten dat er in elke wagon één verrader zat. We zouden met z’n vijven samen op zoek gaan naar de verraders. Dat was onze tactiek. Niets meer en niets minder. We wilden niemand een mes in de rug steken of de kudde blindelings volgen als schapen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven