‘Kristof moet als eerste Big Brother verlaten’

0
‘Kristof moet als eerste Big Brother verlaten’
Foto: Play4

Nog 34 uur en we kennen de winnaar van Big Brother 2022. Wie zal met de overwinning aan de haal gaan. Is het Grace? Of Salar? Of Kristof? We mogen het nu wel besluiten: Kristof maakt geen schijn van kans op de overwinning.

In de polls op de sociale media krijgt de ‘schlagerzanger’ amper 3,7% van de stemmen en dat is wel héél weinig. Grace krijgt 31,7 van de stemmen achter haar naam en Salar gaat met net geen 2/3e van de stemmen aan de haal: 64,6% van de stemmers willen hem zien winnen.

Kristof komt er zaterdag dus niet aan te pas. De zelfverzekerde Vlaming is van mening dat hij het spel gespeeld heeft, maar de kijkers moeten totaal niets van zijn manier van spelen weten. Moest hij geen pins gekregen hebben en de andere bewoners hem geen hand boven het hoofd gehouden hebben, dan lag Kristof al maanden uit het spel. Maar ook dat zal hij als een overwinning zien.

Kristof Carpentier zal zaterdagavond als eerste het huis moeten verlaten en slechts weinig Vlamingen zullen daar rouwig om zijn. “Ja, als Vlaming heb ik ook gestemd voor Salar. Hij is het totaalplaatje van wat een winnaar moet zijn. Kristof was op veel vlakken té”, klinkt het. Op de sociale media lezen we nog een grappige reactie. “Wellicht hebben Sharon en zijn 3 geiten op Kristof gestemd, wie de anderen zijn die voor hem gestemd hebben is mij een raadsel.”

Kristof kijkt hoe dan ook uit naar de periode na Big Brother. Hij heeft het vermoeden dat hij veel werk (lees optredens) zal hebben na zijn deelname aan Big Brother. We vrezen ervoor, Kristof zal eerder op boegeroep dan op applaus onthaald worden, in Stabroek zullen de affiches zondag snel uit het straatbeeld verdwijnen. Als je maar 17% van de stemmen van de winnaar van Big Brother krijgt, dan moet dat toch wel een duidelijk signaal van de kijkers zijn. Exit Kristof, nadien exit Grace en de winnaar van Big Brother zal Salar worden, een meer dan verdiende overwinning zal het worden!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven