Camille zingt zichzelf een weg naar de top

0
Camille zingt zichzelf een weg naar de top
Foto: DPG Media

Wie de dag van vandaag deelneemt aan een zangwedstrijd of iets gelijkaardig die lijkt wel verzekerd te zijn van een mooie carrière. Denk maar aan de carrière van Stan Van Samang die een boost kreeg na ‘Liefde Voor Muziek’ of Niels Destadsbader die dankzij het programma ook een extra boost kreeg. Wie minder succes kende na haar overwinning bij ‘The Masked Singer’ is Sandra Kim. Moet de winnares van dit seizoen, Camille, ook vrezen voor een daling van haar succes?

Camille is ontzettend populair op dit moment en het lijkt met haar lang niet dezelfde richting uit te gaan zoals Sandra Kim. Week na week waren de reacties op haar performances meer dan lovend en één iemand schreef zelfs: ‘Vergeet Sandra Kim, Camille is de echte koningin van ‘The Masked Singer’.

Kenners zijn het erover eens. “Sandra was vorig jaar met voorsprong de beste zangeres. Helaas heeft ze haar succes niet kunnen verzilveren. Ze hoopt op een comeback en bracht een nieuwe single uit, maar mede door corona heeft ze niet kunnen scoren. Maar dat zal Camille niet overkomen. De overwinningen zal er alleen maar voor zorgen dat ze nog sneller naar de top gaat”, klinkt het in Tv Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven