Big Brother gaat Salar serieus teleurstellen

0
Big Brother gaat Salar serieus teleurstellen
Foto: Play4

Hoe gaat de finale van zaterdagavond verlopen? Met die vraag zijn Grace, Salar en Kristof al enkele dagen bezig. Vooral Salar en Kristof hopen dat er net zoals vorig jaar een podium zal zijn waarop de ex-deelnemers en hun naaste familieleden zullen zitten. Maar zij hoorden tot hiertoe niets van de opbouw en dat is niet meer dan logisch.

De finale van Big Brother zal namelijk niet buiten gebeuren, er is tot hiertoe nog niets van een mogelijke opbouw te zien en navraag leert ons ook dat er geen podium buiten komt. De liveshow zal namelijk in de studio doorgaan. Dikke pech dus voor Kristof en Salar die van een grootse exit en een plak applaus dromen. Het zal dus een ‘gewone’ intrede in de studio zijn, maar uiteraard wel mensen aanwezig zullen zijn.

Zo groots zal de finaleshow van Big Brother dus niet zijn, bovendien duurt de finale ook slechts 75 minuten, inclusief reclame.
Of er morgen een nieuwe stemronde komt nadat nummer drie het huis heeft verlaten is niet echt duidelijk, maar wij gaan ervan uit van niet. Dat zou opnieuw een stormloop op de website veroorzaken en we weten wat er vorig jaar gebeurd is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven