Andy slaakt noodkreet: ‘Help me!!’

0
Andy slaakt noodkreet: ‘Help me!!’
Foto: DPG Media

Terwijl zijn vrouw Tine aftelt naar de geboorte van hun tweede kindje, heeft Andy na drie maanden in het jaar 2022 zijn goede voornemens uitgesproken.

“Voor goede voornemens is het nooit te laat! Vaak ’s avonds voor de tv eet ik heel wat zoetigheid. Chips enzo. Gezond is dat niet”, beseft Andy Peelman.

Tijd om daar verandering in te brengen, voortaan grijpt Andy Peelman naar de wortelen, tomaatjes, komkommer en paprika. “Dat is lekker én gezond”, weet de acteur en presentator. “Ik ga dit proberen vol te houden om dan te zien welke impact gezonder eten, zelfs door de dag heen, heeft op mijn dagelijks leven. Hebben jullie tips om gezond te knabbelen? Help me out!”, reageert Andy Peelman op Instagram. Het aantal reacties dat Andy Peelman kreeg doet hem beseffen dat hij niet de enige is die bezig is met gezond eten. “Ik kreeg ongelooflijk veel berichtjes…”, schrijft Andy Peelman. “Ik wil niet zozeer vermageren (al mag er wel iets af) maar hoofddoel is mijn ongezonde leefstijl en wil kijken welke impact mijn voeding heeft”, besluit Andy.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven