Stan Van Samang dankbaar: “Ik dacht dat ik iedereen kwijt was”

0
Stan Van Samang dankbaar: “Ik dacht dat ik iedereen kwijt was”
Foto: VRT

Een relatie van 17 jaar, het is de dag van vandaag eerder een uitzondering dan regel. Stan Van Samang en zijn partner Barbara doen het toch. Ze bezegelden hun liefde met twee schattige kinderen en doorzwommen samen al heel wat woeste watertjes.

“Samenleven met iemand is nooit makkelijk. In het begin gaat het allemaal vanzelf, maar nadien moet er gewerkt worden aan een relatie. Wat dat ook moge zijn. In mijn geval draaide het in een nog niet zo ver verleden om vergeving. We gaan hier samen door. Want we hadden ook uit elkaar kunnen gaan”, blikt Stan terug in Story.

Stan beseft dat wat hij gedaan heeft, echt niet ok was en is zijn vriendin dankbaar dat zij hem niet heeft verlaten. “Er is wel een moment geweest dat ik dacht: ik ben alles en iedereen kwijt. Het was alsof de grond onder mijn voeten wegzakte en ik me nergens meer aan kon vasthouden. Maar als er dan iemand is als Barbara die mij ondanks alles opvangt, dan kan ik alleen maar dankbaar zijn. Onze relatie heeft een krak gehad, en het zal altijd een litteken blijven. Maar Barbara heeft me vergeven en we laten de situatie achter ons.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven