Tobias over Grace na exit Big Brother: ‘Ik heb daar geen zin in’

0
Tobias over Grace na exit Big Brother: ‘Ik heb daar geen zin in’
Foto: Play4

Door de nominaties bij Big Brother werden Grace en Tobias uit elkaar gehaald. Het is maar een afscheid voor even, want ten laatste volgende zaterdag zien Grace en Tobias elkaar in de echte wereld weer terug en kunnen zij eventueel werk maken van een echte relatie. “Werkelijk waar, ik heb eerlijk geen idee. We zijn heel goede vrienden en natuurlijk mag het duidelijk zijn wat we elkaar aantrekkelijk vinden en dat we nog wat te bespreken hebben samen”, reageerde Tobias zaterdag in de liveshow op Play4.

Tobias is altijd nuchter geweest over de situatie, ook al zijn de gevoelens er écht wel en die lijken ook wederzijds te zijn. En toch… “Maar zij heeft ook iets in de buitenwereld dat zij op te lossen heeft. We zijn nu gewoon vrienden en we zien het wel, ik weet het echt niet”, geeft Tobias toe.

Het afscheid zaterdag was een ‘gewoon’ afscheid, geen kleffe bedoening zelfs waarbij er tranen rolden. En ook qua kussen bleef het beperkt tot een gewone afscheidszoen. Al van in het begin was er een beetje afstand tussen Grace en Tobias, ook al waren de gesprekken tussen hen best wel intiem te noemen. Maar verder dan dat gingen de twee niet.  “Dat was voor mij ook belangrijk en voor haar ook en daarover ook duidelijk te zijn zodat het geen eigen leven ging leiden. Ook omdat ze in het begin al zei dat ze iemand in de buitenwereld had. Ik ga daar niet tussen komen, daar heb ik geen zin in. En ik ben ook heel blij met de vriendschap, het is wat het is”, besluit Tobias.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven