Dina Tersago: ‘Dan grijp ik in’

0
Dina Tersago: ‘Dan grijp ik in’
Foto: VTM

De liefde, het is iets moois. Dina Tersago is momenteel druk bezig met het 14de seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’. Enkele boeren en één boerin gaan terug op zoek naar de liefde van hun leven en Dina laat zichzelf en Vlaanderen meegenieten vanop de eerste rij.

Voorspellen wie er verliefd zal worden op elkaar, dat vindt Dina moeilijk. Al gebeurt het wel eens dat ze het bij het rechte einde heeft. “Het is soms moeilijk. De vonk durft soms uit onverwachte hoek over te slaan. Door de jaren heen kan ik wel steeds beter lichaamstaal lezen. Sommige boeren denken met hun hoofd, maar hun hart zegt iets anders. Ik ben neutraal, maar als ik zie dat er twijfel is, durf ik wel ’s zeggen: ‘Laat je hart spreken”, luidt het bij Dina in Dag allemaal.

Door zo vaak in verliefde situaties te verkeren, denkt Dina ook vaker na over haar eigen relatie. “ Ik besef dan dat ik moet koesteren wat ik heb. Een relatie moet je sowieso af en toe aanwakkeren en ik tracht daar alert voor te zijn. Ik besef ook dat liefde iets universeel is, we gaan er allemaal naar op zoek. En ondanks de teleurstellingen moet je je durven smijten en er blijven in geloven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven