Maakt Big Brother dezelfde belachelijke fout als vorig jaar?

0
Maakt Big Brother dezelfde belachelijke fout als vorig jaar?
Foto: Play4

Misschien heb jij de bekendmaking van het nieuwe thema ‘Back to reality’ op de livestream gezien. Maar misschien ook niet.

Heb jij deze uitspraken van Big Brother goed gelezen? Er is sprake van een finale en van een finaleweek en wij vrezen dan ook het ergste. Volgende zaterdag, na de volgende exit, start de finaleweek met vier mensen. Kristof is zeker van de finale, dus van een plek in de uitzending van zaterdag 26 maart. Nouchine dus nog niet, zij is zeker van haar deelname aan de finaleweek. En dat betekent wellicht dat er in de laatste week op de valreep nog één iemand zal afvallen.

Heeft de productie van Big Brother echt niets geleerd van de exit van Michel van vorig jaar? Die kreeg op een zonnige weekdag te horen dat hij het huis moest verlaten, zonder dat Geraldine of Peter hem stonden op te wachten, zonder studioshow. En dat is iets wat Michel vandaag de dag nog altijd betreurt.

We vrezen dat dit scenario zich dit jaar opnieuw zal herhalen, hoe dom zou dat zijn van Big Brother? Of heeft hij alsnog een mooi exit voor de nummer vier van dit jaar in petto?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven