Familie-actrice openhartig over lichaam: ‘Ben ik nu al bang voor’

0
Familie-actrice openhartig over lichaam: ‘Ben ik nu al bang voor’
Foto: VTM

Zaterdag deelde Familie-actrice Charlotte Sieben een opvallende boodschap op haar sociale media. Charlotte heeft last van striemen en daar worstelt ze af en toe mee.

“Ik heb altijd wel wat striemen gehad. Vanaf het moment dat mijn lichaam begon te groeien, kreeg ik er altijd meer en meer. De binnenkanten van mijn bovenbenen, kuiten en heupen staan vol met dunne en dikke paarse, witte en blauwe lijnen”, schrijft Charlotte op haar sociale media.

“Vroeger vond ik dat erg, maar nu niet meer. Het zijn tijgerstrepen zei mijn vriendin Brenda ooit over de hare en nu noem ik die van mij ook zo. Ik zag ze zelf niet meer, tot deze ochtend! Ik stond in de douche na het joggen en merkte allemaal nieuwe lijnen op de voorkant van mijn bovenbenen. Ze komen veel dichter bij mijn knieën en staan pal van voor. Voor de eerste keer in bijna 10 jaar maakte ik mij druk over mijn tijgerstrepen. Nu al bang voor rokjes en shorts, die ik zo graag draag. Een heel banale angst die eigenlijk bullshit is. Ongeveer elke vrouw, van alle maten en kleuren, heeft striemen. Ook mannen, van alle maten en kleuren, hebben striemen. Dus so what? Als iemand mijn striemen in de zomer ziet, gaat die waarschijnlijk eerder gerustgesteld zijn dan denken ‘WTF is dat?’”

“Bon, ik wou dit even delen voor het geval dat jij vanmorgen opstond met nieuwe of oude striemen die je onzeker doen voelen. Tijgerstrepen zijn heel normaal, en als de zon schijnt, draag maar een short of korte rok. Het staat u!”, besluit Charlotte Sieben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven