Prins Harry onder vuur na flater

170
Foto: Isopix

Prins Harry ligt onder vuur nadat hij een rodeo bijwoonde in Amerika. Op sociale media klinkt de verontwaardiging luid. Is zijn echtgenote Meghan Markle geen dierenactiviste?

Eerder stopte Harry nochtans met jagen omdat zijn echtgenote dat maar een barbaarse activiteit vond. Maar nu werd Harry in Texas gespot op de Stockyards Rodeo, volledig uitgedost volgens de geplogenheden. Inclusief cowboyhoed. Wat moet Meghan daar wel niet van denken?

Meghan Markle is in Amerika veel bekender dan de Britse prins en zij ijvert hard voor dierenrechten. “En een rode staat nu niet bepaald bekend om de diervriendelijkheid”, publiceert Het Laatste Nieuws een uitspraak van royaltywatcher Omid Scobie, nochtans een goede vriend van Harry en Meghan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be