Echtgenoot Debby Pfaff: “ik moest een koeienoog eten”

390
Foto: Photo News

Binnenkort krijgen we op Play4 opnieuw het legendarische programma Fear Factor te zien. Begin jaren 2000 was het Walter Grootaers die de BV’s confronteerde met hun grootste angsten. Nicolas Liébart, echtgenoot van Debby Pfaff was één van de weinige BV’s die het er wél goed vanaf bracht…

“Ik was de enige die in alle proeven geslaagd was”, klinkt het niet zonder trots bij Nicolas Liébart in TV Familie. De proef die hem het meest is bijgebleven is ongetwijfeld die waarbij hij een brochette van koeientong, -maag en -oog geserveerd kreeg…

“Bah”, was het eerste wat Nicolas dacht. “Maar toch vond ik het vreemd genoeg waanzinnig leuk om te doen.” Nicolas Liébart onthult in TV Familie zijn tactiek om het wansmakelijke goedje binnen te spelen…

“Het enige wat je kan doen, is proberen je reukvermogen te onderdrukken. En je verstand op nul zetten, zodat je je kokhalsreflex enigszins tegengaat”, vertelt Nicolas Liébart in TV Familie. “Wanneer je zo’n stuk oogbol in je mond stopt, weet je binnen de milliseconde of je dat kan doorslikken of niet. En bij mij lukte het dus.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be