Familie-acteur Yanni Bourguignon onthult probleem uit jeugdjaren: “niet macho genoeg”

95
Foto: VTM

Yanni Bourguignon leerde van zijn ouders omgaan met geld, maar de Familie-acteur geeft in Het Laatste Nieuws toe dat hij toch één flater van jewelste beging in zijn jeugd. Enkel en alleen om wat cooler over te komen…

“Toen mijn zus een auto kocht, was ik zestien en kreeg ik haar afgedankte Vespa”, doet de 23-jarige Familie-acteur zijn verhaal in Het Laatste Nieuws. “Die was helaas niet macho genoeg om op school mee te arriveren”, voegt Yanni Bourguignon eraan toe.

“Ik heb dan een brommer gekocht van een minder kwalitatief merk. Hij zag er cooler uit. Maar ik heb me blauw betaald aan herstellingen, want die bromfiets marcheerde meer niét dan wél”, onthult Yanni Bourguignon in Het Laatste Nieuws;

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be