VTM krijgt boze lezersbrief na terugkeer Jill Peeters

0
VTM krijgt boze lezersbrief na terugkeer Jill Peeters
Foto: VTM

Wellicht kan zij er zelf wel mee lachen, maar VTM kreeg afgelopen week al een boze lezersbrief over Jill Peeters. Het was de weervrouw zelf die de brief op haar sociale media deelde.

“Veel te doen ook op de sociale media over de middaguitzending VTM-journaal van 17/2 over de introductie van Jill Peeters”, zo begint de briefschrijver de brief die op dezelfde dag nog geschreven werd.

“Kunnen we hier spreken over de ‘Jill Peeters show’ of een journaal? Wat met Uw journalistieke integriteit en eerlijkheid naar de kijker toe als nieuwsprovider”, vraagt de briefschrijver zich af.

“Zelfs voor een commerciële zender mogen we hier toch enig consequent zijn verwachten, of niet soms? Ik dank U sterk hiervoor”, sluit de briefschrijver zich af.

En ja, de terugkeer naar VTM NIEUWS werd door VTM met veel show aangekondigd en natuurlijk moest dat weer een item in hun nieuwsuitzending zijn. VTM pakt de laatste jaren steeds vaker uit met promotie van hun eigen programma’s en tv-gezichten in VTM NIEUWS en het is duidelijk dat er mensen zijn die zich daaraan storen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven