Vrienden Leroy staan achter hem: “schande om iemand zo kapot te maken”

0
Vrienden Leroy staan achter hem: “schande om iemand zo kapot te maken”
Foto: Play4

Nadat de tv-zenders gereageerd hebben op het grensoverschrijdend gedrag van Leroy in de badkamer, komt ook het team dat zijn sociale media beheert met een reactie.

“Wat zijn wij ontzettend geschrokken van alle ophef die er is ontstaan. En we hebben er eigenlijk ook geen woorden voor. Deze beelden zijn natuurlijk goed materiaal om iemand in een slecht daglicht te zetten. Die verdient niemand, maar Leroy al helemaal niet”, klinkt het in een officiële mededeling.

“Een mening hebben mag, maar als je iemand nog niet eens kent, heb je geen recht op het geven van kwetsende reacties. Draai de rollen maar eens om en bedenk hoe je jezelf zou voelen en al helemaal omdat ik alles letterlijk achter je rug om gebeurt. Het is een schande om iemand zo kapot te maken. Denk maar aan de schade die er hierdoor wordt aangericht.”

“Grensoverschrijdend gedrag wordt natuurlijk ten alle tijden afgekeurd, maar dit…. als je dit grensoverschrijdend gedrag kunt noemen, dan weet ik überhaupt niet meer wat er nog wel kan in deze wereld.”

“Wij staan achter Leroy en blijven hem steunen, dit kunnen we zo niet laten gebeuren”, besluit het team achter Leroy.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven