Play4 reageert na overschrijdend gedrag van bewoner: ‘dan moet hij vertrekken’

0
Play4 reageert na overschrijdend gedrag van bewoner: ‘dan moet hij vertrekken’
Foto: Play4

Eén van de bewoners had eerder al aangegeven zich niet comfortabel te voelen bij bepaald gedrag van één van de bewoners, maar wat er afgelopen weekend in het huis is gebeurd is de druppel die de emmer deed overlopen.

Leroy werd betrapt terwijl hij zichzelf aan het betasten was tijdens het nemen van een bad. Niets mis mee als je dat thuis doet, maar toch niet in een huis vol camera’s en ook niet in een ruimte waarin een aantal vrouwelijke bewoners aanwezig zijn. Er ontstond een ware storm op de sociale media, de beelden werden verspreid en er werd zelfs een petitie opgestart met de eis om Leroy uit het huis te zetten.

Zover is het niet gekomen, de persverantwoordelijken van RTL en Play4 komen wel met een statement naar buiten.
“In het Big Brother-huis geldt een zero tolerance beleid en dat houdt in dat er direct actie wordt ondernomen en passende consequenties worden doorgevoerd. Dat kan dus ook betekenen dat iemand wordt aangesproken op zijn of haar gedrag en de gevolgen daarvan indien het gedrag zou aanhouden”, klinkt het.

“De producent heeft Leroy in dit geval aangesproken op zijn gedrag en heeft aangegeven dat dit gedrag niet wordt getolereerd in het huis. Hij heeft een waarschuwing gekregen en vervolgens een gesprek gehad met de psycholoog”, laat Play4 weten.

En Leroy is best op zijn hoede, want er wacht hem een zware straf mocht hij nog eens een overtreding begaan. “Wie na een waarschuwing een tweede keer in overtreding gaat, moet het huis verlaten. Van deze huisregel, zijn alle bewoners op de hoogte.
In dit geval: mocht Leroy nogmaals in overtreding gaan, moet hij het BB huis verlaten”, besluit de persantwoordelijke van Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven