Jo Hens: “ik ben de makers van Familie dankbaar

0
Jo Hens: “ik ben de makers van Familie dankbaar
Foto: DPG Media

Jo Hens zien we al twaalf jaar als Niko in Familie. Toch voelt de acteur zich nog steeds goed op de set van de populaire VTM-serie. “Ik doe ‘Familie’ nog altijd enorm graag”, onthult Jo Hens in Primo.

“Ondertussen ken ik Niko, mijn personage, ook supergoed. Ik weet ook hoe het bij ons op de set marcheert, dus ik heb geen stress meer om hem te spelen, terwijl ik dat voor een musical, theatervoorstelling of show met Level Six wel heb. Dat is telkens iets nieuw waar ik me moet in vastbijten. Je moet je telkens weer bewijzen”, aldus Jo Hens.

“Maar die combinatie met ‘Familie’ werkt voor mij gewoon heel goed”, voegt de acteur eraan toe toe. “Ook al omdat de communicatie bij ‘Familie’ zeer open en correct is. Ze weten daar dat ik ook andere dingen wil doen en dat wordt geaccepteerd en geapprecieerd.”

Jo Hens is de makers van Familie dan ook erg dankbaar. “Ik heb collega’s die door corona anderhalf jaar thuis hebben gezeten maar dankzij ‘Familie’ ben ik gewoon kunnen blijven doen wat ik graag doe: acteren. Om die reden alleen al ben ik de serie zeer dankbaar”, aldus Jo Hens in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven