Dorian Liveyns is niet langer ‘de man van James Cooke’: “Ik heb niet het gevoel dat ik in de schaduw moet leven”

0
Dorian Liveyns is niet langer ‘de man van James Cooke’: “Ik heb niet het gevoel dat ik in de schaduw moet leven”
Foto: James Cooke

Jarenlang werd Dorian Liveyns als ‘partner van James Cooke’ aangekondigd. Ondertussen zijn de twee getrouwd en treedt Dorian steeds meer en meer op de voorgrond. Naast zijn deelname aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ is hij binnenkort ook te zien in ‘James, de musical’.

“Ik heb echt niet het gevoel dat ik in de schaduw moet leven. Integendeel. Ik krijg soms meer aandacht dan een collega die beter is in ons vak, omdat ik ‘de man van’, ben.

James vult zijn man graag aan. “Hij vindt juist dat hij meer kansen krijgt. Hij staat dus niet in de schaduw, eerder in de spots.” Dorian beseft dat maar al te goed en hij weet dat hij zichzelf gelukkig mag prijzen voor de vele kansen die hij krijgt.

James herkent zich in Dorian en herkent de situatie van kansen krijgen dankzij enkele bekende namen. “Karen Damen, Jonas Van Geel en Gert Verhulst openden voor mij de deur. Ik wandelde daar door, maar vanaf daar moest ik het op mijn eentje waarmaken. En hetzelfde geld nu voor Dorian. Hij wilde productieassistentie doen bij ‘De Cooke en Verhulst show’, okay, go! En ik deed de deur open, terwijl andere mensen zo’n kans minder snel zullen krijgen. Maar als hij het achter die deur niet goed deed, zou hij nu niet worden gevraagd door andere productiehuizen – het ging snel de ronde dat hij een goeie is”, glundert James in Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven