Chris Van Tongelen snapt het divagedrag van collega’s niet

0
Chris Van Tongelen snapt het divagedrag van collega’s niet
Foto: VTM

Acteur en zanger Chris Van Tongelen is zijn fans dankbaar dat ze hem de kans geven om de job uit te oefenen die hij zo graag doet. Een foto, of een handtekening, het is voor Chris allemaal niet te veel. Dat er collega’s zijn die daar wel moeite mee hebben, begrijpt hij niet.

“Zonder fans zou ik de leuke job van mij niet hebben. Ik moet de fans dankbaar zijn. Dat is het minste wat ik kan doen. Sommige artiesten vertonen op zo’n moment weleens divagedrag en dat begrijp ik helemaal niet. Bovendien verliezen ze daardoor nog meer tijd, want fans blijven vaak aandringen en dan poseren ze uiteindelijk toch maar”, verklaart Chris in Primo.

Dochter Laura vult haar vader daarbij aan. “Ik vind de manier waarop ze een handtekening of selfie vragen heel belangrijk. We waren onlangs samen op de overzetboot naar Capri. Een jong koppeltje had papa herkend en na wat aarzeling vroegen ze heel bedeesd of ze een foto mochten hebben met hem. Dat vond ik zo schattig en uiteraard ging papa in op die vraag. Maar ik heb er al andere meegemaakt, die zich echt boertig en onbeschoft gedragen. Mijn papa blijft dan ook kalm, ik zou dat niet kunnen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven