Ex Annelien Coorevits laat haar niet onberoerd: “Tuurlijk doet mij dat iets”

0
Ex Annelien Coorevits laat haar niet onberoerd: “Tuurlijk doet mij dat iets”
Foto: Play5

Annelien Coorevits en voetballer Olivier Deschacht leken een droomkoppel. Een standvastige relatie, twee prachtige kinderen, maar het mocht helaas niet zijn. Het koppel ging ongeveer drie jaar geleden uit elkaar. En dat laat Olivier niet onverschillig.

In een interview maakte Olivier een knieval naar zijn ex toe. Daarin vertelde hij het volgende: “Niemand haalt tien op tien zoals zij. Ik heb de beste vrouw gehad en ik heb het verknoeid”. Woorden die Annelien niet onberoerd laten. “Natuurlijk doet mij dat iets. Drie jaar na datum. Olivier is en blijft de vader van mijn kinderen. Ik zal daar geen slecht woord over zeggen, maar er is te veel gebeurd”, legt Annelien uit in Gazet van Antwerpen.

Het koppel ging niet van de ene dag op de andere uit elkaar, en er ging een lang proces aan vooraf. “Er is te veel gebeurd. Zelfs toen ik alleen woonde heb ik lang gedacht dat het nog zou goedkomen, maar uiteindelijk wou ik mezelf niet verloochenen als vrouw. Ik heb mijn eigen waarden en normen. Het is moeilijk om in de spiegel te kijken en jezelf daarin niet meer te herkennen. Ik wens het allerbeste voor ons beiden en mijn prioriteit ligt nu bij de opvoeding van onze kinderen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven