Leen Dendievel krijgt prachtig compliment: “eindelijk iemand die me niet raar aankeek”

0
Leen Dendievel krijgt prachtig compliment: “eindelijk iemand die me niet raar aankeek”
Foto: Showbizzsite.be

Leen Dendievel gunt ons steevast een kijkje in haar leven op haar Instagramaccount. Zo deelt ze de mooie momenten met haar man Udo, of houdt ze ons op de hoogte van de projecten waar ze mee bezig is. Zo is Leen niet alleen actrice maar ook schrijfster. In haar boeken vertelt ze over andere de paniekaanvallen en stress die ze in haar leven ervaarde.

En haar getuigenissen en boeken lokken soms wat reactie uit bij de mensen. Zo kreeg Leen op haar Instagram een berichtje van iemand die vaak in contact kwam met iemand die paniekaanvallen had. De vrouw had de raad van Leen opgevolgd die ze in haar boek ‘Asem’ beschreef en wou Leen daar graag voor bedanken omdat haar tips hadden geholpen.

De vrouw in kwestie zelf werd ook bedankt door het meisje dat de paniekaanval had gekregen. “Eindelijk iemand die me niet raar aankijkt en die vindt dat ik me aanstel”, klonk het bij het meisje.

Zoiets lezen doet Leen heel veel deugd. En Leen roept iedereen op haar Instagram nog eens op om juist te handelen wanneer iemand een aanval krijgt. Een paniekaanval is geen aanstellerij, maar heel ernstig.

Wie meer wil lezen kan terecht in het boek ‘Asem’ van Leen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven