Eva Daeleman schrijft nieuw boek: “doe ik het wel goed?”

0
Eva Daeleman schrijft nieuw boek: “doe ik het wel goed?”
Foto: VRT

Eva Daeleman werd bijna een jaar geleden mama van een dochter Moon. En hoewel ze volop van het eerste levensjaar van haar dochter geniet, vond Eva ook nog de tijd om een nieuw boek te schrijven. Het boek kreeg de titel: “En dan vraag ik me af: doe ik het wel goed, het leven?”

Korte inhoud: In dit boek zoek ik verder naar een leven dat bij me past. Ik kleur buiten de lijntjes, omdat het kan maar vooral omdat er meer is dan grijs. Noem mij gerust een perfectionist in levenslange rehab. Hoe kan het ook anders? Vanaf de geboorte wordt gesproken over goed of fout, krijgen we normen voorgeschoteld: ‘Zo hoort het.’, ‘Ben je flink?’, anders word je gestraft. Hoewel mijn leven niet langer bestaat uit goede en slechte punten, merk ik toch wel dat ik het moeilijk heb met mezelf zijn. Kan dat wel als je juist probeert te doen? En dan vraag ik me af: doe ik het wel goed, het leven?

Wie het boek in zijn bezit wil hebben moet nog eventjes geduld hebben. Het boek is vanaf 30 november te koop en volgens Eva het ideale kerstgeschenk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven