Heidi Van Tielen kraakt na kritiek op té sexy foto: “hier ben ik niet goed van”

0
Heidi Van Tielen kraakt na kritiek op té sexy foto: “hier ben ik niet goed van”
Foto: Peter De Smedt

Het gebeurt wel eens dat je begint met opruimen en dan allerlei kledingstukken terugvindt waarvan je vergeten was dat je ze had. Het overkwam ook Heidi Van Tielen. Ze vond een leuk lingeriesetje terug en postte daarvan een foto op haar Instagram. Het regende complimenten, maar er waren toch ook enkele negatieve reacties die Heidi niet onberoerd lieten.

“Toch even niet goed van hoe sommige vrouwen reageren op m’n laatste post. Het laag van me vinden en me ontvolgen. Ik ben naast mama ook vrouw en er is niks mis met dat af en toe ook eens te laten zien. Dat is een kracht van het vrouwelijk geslacht, geen zwakte. Aan alle mama’s die denken dat ik niets heb overgehouden aan mijn zwangerschap, bijna twee jaar later heb ik nog altijd serieuze rugproblemen en kan ik niet sporten. Ieder heeft het zijne. Believe me”, klinkt het in een bericht van Heidi.

Gelukkig zijn er ook heel wat andere vrouwen die wel veel bewondering hebben voor Heidi en het lef dat ze toont om de foto op haar Instagram te plaatsen. Na haar bericht over de negatieve commentaren werd Heidi overstelpt met liefde van haar volgers, en dat doet Heidi ontzettend veel deugd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven