Gert Verhulst in paniek na huwelijk James Cooke: ‘Kan mij een fortuin kosten’

0
Gert Verhulst in paniek na huwelijk James Cooke: ‘Kan mij een fortuin kosten’
Foto: VIER

Eerder deze maand stapte James Cooke in het huwelijksbootje met Dorian Liveyns. Het is geen geheim dat Gert Verhulst de getuige van James was. Wat niet geweten was, is dat Gert Verhulst op het huwelijksfeest gezongen heeft. Bij MNM onthulde Gert dat hij ‘Mooi, ’t leven is mooi’ van Will Tura zong tijdens het avondfeest.

“De trouw van James, dat was top. Ik heb wel een groot risico genomen, ik heb James een bon gegeven voor een fantastisch restaurant en een fantastisch hotel. Ik heb gezegd: ‘ge doet maar, ze sturen de factuur achteraf naar mij’”, reageerde Gert Verhulst in de ochtendshow van Peter Van de Veire.

Gert beseft ondertussen dat hij een wel héél groot risico genomen heeft, want met James weet je dus nooit. “Dus als James mij wil kloten, dan neemt hij de duurste flessen wijn en champagne en weet ik nog allemaal dat mij een fortuin zou kosten. Dus James, wees kalm en rustig als je gaat. Ik weet dus eigenlijk nog niet hoeveel ik gegeven heb. Ik wacht nu af of het verstandig geweest is of niet om hem een belevenis te geven”, besluit Gert Verhulst bij MNM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven