Nuria uit Blind Getrouwd boos op volger: “Kom niet zagen hè”

0
Nuria uit Blind Getrouwd boos op volger: “Kom niet zagen hè”
Foto: VTM

Een op het eerste zicht onschuldige post van Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ lokt heel wat reacties uit op Instagram. Nuria deelde vrijdag het nieuws dat zij snel naar Aldi was geweest  om daar snel Dash, Cecemel, Schweppes en nog veelandere dingen te gaan kopen. Dat Nuria naar die keten was geweest, was niet naar de zin van één van haar volgers.
“Als ik kritiek hoor over mij of mijn keuzes, dan neem ik het bijna nooit persoonlijk op. Maar soms heb ik zelf van die mindere dagen dat ik ook terug kritiek durf geven”, reageert Nuria. En vrijdag was zo’n dag.
“Amai, reclame maken voor buitenlandse supermarkt? En de kleine zelfstandigen? Liever de winsten naar het buitenland laten gaan dan onze eigen hardwerkende zelfstandigen te steunen !! Jammer”, schreef een teleurgestelde volger.

Hoe hard Nuria ook op haar tanden beet, ze besloot toch te reageren. “Kleine zelfstandige gaat ook bij den Aldi shoppen. Mensen die in de buitenlandse supermarkt werken zijn meestal lokaal en als alles van dezelfde plaats komt, is er weinig diversiteit en hoe moet de verkoper van de buitenlandse supermarkt dan zakgeld geven aan zijn of haar kind om dan weer bij de kleine lokale zelfstandige te gaan winkelen?!”, schreef Nuria op Instagram. Maar haar laatste zin is de meest spraakmakende, Nuria besloot haar bericht met “Kom niet zagen hè”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven