Candice waarschuwt Marijn: “zo’n vent hoef ik niet”

0
Candice waarschuwt Marijn: “zo’n vent hoef ik niet”
Foto: DPG Media

Candice en Marijn waren hét succesverhaal uit het afgelopen seizoen van Blind Getrouwd. Het koppel geniet met volle teugen van hun eerste zomer samen. Al wonen ze nog steeds niet samen…

De grote afstand tussen hun beide woonplaatsen blijft een struikelblok om te gaan samenwonen. Toch betekent dat niet dat het koppel elkaar niet vertrouwt. Al was de aandacht die Candice kreeg in het begin soms overweldigend…

“In de periode van Blind Getrouwd kreeg Candice meer aanzoeken op sociale media dan ik, maar dat kon ik plaatsen”, onthult Marijn in Story. Maar de mannelijke aandacht is wat gaan liggen, voegt Candice eraan toe.

“Ik post genoeg kiekjes van ons samen om te tonen dat we gelukkig zijn. Ik krijg nog maar weinig berichten van andere mannen”, aldus Candice, die er meteen een waarschuwing voor Marijn aan toevoegt.

“Gezonde jaloezie mag er zijn, maar ik hoef geen vent die zegt dat mijn kleedje te kort is of mijn decolleté te diep. Ik wil gewoon mezelf zijn. Dat hebben de makers van Blind Getrouwd gelukkig goed begrepen”, lacht Candice in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven