Zoveel gaat Niels Destadsbader verdienen bij VRT

0
Zoveel gaat Niels Destadsbader verdienen bij VRT
Foto: VTM

Niels Destadsbader zorgde voor een bom in de showbizzwereld door VTM te verlaten en over te stappen naar de VRT. Insiders lossen nu ook welk bedrag Niels aan de Reyerslaan zal verdienen…

Niels Destadsbader begon zijn carrière bij de openbare omroep waar hij vooral op Ketnet te zien was. Maar nadien trok hij naar de commerciële zender VTM om daar volledig door te breken. Ondanks de vele kans die de zender hem bood, keert Niels nu terug naar waar het allemaal voor hem begon. Een keuze van het hart, of toch voor de centen?

Insiders vertelden aan Het Laatste Nieuws dat er voor Niels Destadsbader een contract klaarlag bij de VRT waardoor hun nieuwe goudhaantje jaarlijks een bedrag met maar liefst ‘vijf nullen’ zou opstrijken.

Maar dat is natuurlijk een héél erg brede omschrijving. Gaat het om 100.000 euro of 900.000 euro? Beide getallen voldoen immers aan die omschrijving van ‘vijf nullen’.

De openbare omroep moet echter zwaar besparen en het zou dan ook vreemd zijn dat ze voor Niels Destadsbader buitensporige bedragen (kunnen) neertellen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven