Nieuw seizoen Thuis nog niet bezig en kijkers klagen al

0
Nieuw seizoen Thuis nog niet bezig en kijkers klagen al
Foto: VRT

Waar is het respect voor de medemens naartoe? Het is nog een vijftal dagen voor het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ start en enkele fans vinden het nodig om op de sociale media al hun beklag te doen.

Nicolaas betreurt dat de eerste aflevering van het nieuwe seizoen geen dubbele aflevering is en daar zijn enkele mensen het mee eens. Maar één iemand die zichzelf fan van ‘Thuis’ noemt, gaat wel héél ver: “Zelfs de 5000 ste aflevering was geen dubbel zijn daar te lui voor” schrijft iemand op Facebook.

Pardon? Lui en Thuis in één zin? Daar kunnen wij het niet mee eens zijn. Bij ‘Thuis’ werken ze een hele week keihard om schitterende afleveringen te maken. Een dubbele afleveringen is niet altijd evident en kost ook een pak extra geld. Bovendien ligt die beslissing bij de zender waarop een programma te zien is. Neen, de makers van ‘Thuis’ verdienen echt wel meer respect van sommige kijkers.

Gelukkig is er nog Jacques, neen niet die uit ‘Thuis’, maar wel één van de kijkers. Die geeft de klagers de raad om aanstaande maandag twee keer naar ‘Thuis’ te kijken. Goed gezien, Jacques!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven