Koen Wauters begrijpt kritiek niet: “dat is toch logisch?”

0
Koen Wauters begrijpt kritiek niet: “dat is toch logisch?”
Foto: DPG Media

VTM kondigde onlangs aan dat Tien Om Te Zien op vraag van de vele fans eenmalig zal terugkeren naar onze kust aan het einde van de zomer. Niet op de zeedijk van Blankenberge, wel in badplaats Middelkerke. Ondanks het goede nieuws luidt er alweer kritiek op de beslissing van de zender…

Zowel fans als sommige artiesten uitten immers kritiek op de voorbode dat VTM uitzond in de vorm van “Tien Om Te Zien: De Zomer van 199X”. Daar zou de zender telkens in dezelfde kleine vijver van artiesten vissen die aan bod komen. Koen Wauters pareert die kritiek echter in Dag Allemaal.

Bij de criticasters wordt VTM vooral verweten telkens hetzelfde ‘kliekje’ aan bod te laten komen, maar dat vindt de Clouseau-zanger begrijpelijk: “Dat klopt voor een stuk. Maar het is toch ergens logisch dat een programmamaker kiest voor populaire namen”, weerlegt Koen Wauters de kritiek op deze zender in Dag Allemaal.

“En dan nog gaf ‘TOTZ’ naast gevestigde waarden ook nieuwe artiesten de kans om hun ding te doen. ‘Liefde Voor Muziek’ en dit najaar ‘The Best Of’ vissen toch in een veel kleinere vijver dan ‘Tien Om Te Zien’, vind ik”, klinkt het bij Koen Wauters in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven