Julie uit Big Brother haalt zwaar uit naar criticasters: “jullie weten níets!”

0
Julie uit Big Brother haalt zwaar uit naar criticasters: “jullie weten níets!”
Foto: Play4

Nog voor ze het Big Brother-huis binnenstapte lag Julie Vanderzijl al onder vuur. Een mama die haar kinderen achterlaat om aan Big Brother mee te doen? Dat konden vele mensen niet vatten. En steeds weer keert die kritiek terug. Als Julie even geniet van wat vakantie op Ibiza luidt alweer diezelfde kritiek. Maar nu bij Julie van zich af en heeft ze er genoeg van…

In een emotioneel bericht vertelt Julie hoe hard ze haar kinderen mist. Al voelt ze de bui al hangen… “Ik hoor jullie commentaren al , nu schrijft ze dit maar mevrouw ga wel zoveel weken naar big brother of nog erger ga dan met een vriendin zonder kinderen naar Ibiza … ten eerste jullie weten niets”, haalt Julie uit naar haar criticasters op Instagram. Bij Big Brother kon ze niet voorspellen dat ze er zo lang zou inzitten, en haar vakantie naar Ibiza duurde amper drie dagen.

“Ben ik daarvoor een slechte moeder ?? Iemand die duidelijk in big Brother was om juist haar kinderen los te kunnen laten ? Die nooooooit zonder haar kinderen was ? ( dat lukt me trouwens nog steeds niet ) neen ! Mijn kinderen zijn mijn alles , en spijtig genoeg moet ik de 2 oudste af en toe eens afgeven , maar de leegte en het gemis die blijven !” klinkt het bij een emotionele, maar ook kwade Julie op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven