Stephanie Planckaert waarschuwt dochter Iluna: “hier zal nog over gepraat worden”

0
Stephanie Planckaert waarschuwt dochter Iluna: “hier zal nog over gepraat worden”
Foto: VRT

Stephanie Planckaert werd wereldnieuws in Vlaanderen toen ze op zestienjarige leeftijd zwanger werd. In de podcast ‘Lotte Gaat Diep’ van Lotte Vanwezemael maakt Stephanie duidelijk dat ze haar dochter wil behoeden voor een tienerzwangerschap…

“Mijn ouders waren geen voorstander van de pil. Christopher en ik vreeën de eerste twee jaren dus met condoom. Wat niet de meest veilige manier is”, waarschuwt Stephanie in de podcast. “Nu doe ik van alles om niet zwanger te worden. Want voor het zingen de kerk uit… Dat is géén goeie methode van anticonceptie.”

Bij Stephanie en Christopher draaide het allemaal goed uit, maar dat wil niet zeggen dat ze dergelijke jonge gezinsuitbreiding zullen promoten bij hun kinderen.

“Zodra onze oudste Iluna een vriendje heeft, zal er thuis open gepraat worden over voorbehoedsmiddelen”, spreekt Stephanie Planckaert klare taal. “We zien onze dochter heel graag en respecteren haar keuzes. Maar toch… We voelen ons nog te jong om oma en opa te worden”, aldus Stephanie in de podcast van ‘Seksuolotte’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven