Michel uit Big Brother strooit met complimenten naar zijn beste vriendin Julie

0
Michel uit Big Brother strooit met complimenten naar zijn beste vriendin Julie
Foto: Play4

In het Big Brotherhuis kwamen Julie en Michel wel héél goed overeen. Als broer en zus, meer was er echt niet aan de hand. Even zorgde die goede band voor spanningen, Julie had van haar broer namelijk vernomen dat haar vriend zich stoorde aan wat hij te zien had gekregen. Gelukkig is alles ondertussen uitgeklaard en is de vriend van Julie overtuigd van het feit dat Julie en Michel bovenste beste vrienden zijn.

“Ik ben misschien niet perfect , maar als ik naar mijn kinderen kijk , weet ik dat ik iets perfect in mijn leven heb”, schreef Julie naar aanleiding van Moederdag op Instagram. En gelijk heeft ze. Met haar drie kinderen heeft Julie de lotto gewonnen. Michel was één van de collega’s die op het bericht reageerde en hoe dan nog: “Super mama ❤️”, schreef hij.

“Je bent super perfect !!!!! 😍 en de kindjes ook ! Hele fijne dag lieffieeee tot dinsdag”, reageerde Jill. En Patje sloot zich daar volledig bij aan: “Je mag met reden trots zijn op jezelf en je kinderen stralen trots uit naar jou ..gelukkige moederdag en laat je maar is verwennen door je Kids”, lief toch, niet?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven