Kim Debrie haalt uit naar feestende mensen: “Ik word er mottig van”

0
Kim Debrie haalt uit naar feestende mensen: “Ik word er mottig van”
Foto: VRT

Wie afgelopen zaterdag naar Radio 2 luisterde in de vroege ochtend, hoorde dat Kim Debrie thuis in quarantaine zit omdat haar man positief getest werd. Het resultaat van een sneltest vrijdag pas positief en dus moest het ganse gezin zich laten testen. Tijdens haar radioprogramma kreeg Kim de uitslag doorgestuurd: zij was negatief, maar haar dochter Noa en manlief Bart hadden wél prijs en moesten thuis dus in isolatie. “Het leven zoals het is: ik beneden in quarantaine (negatief), Bart en Noa boven in isolatie (positief). We dragen allemaal mondmaskers in huis, alle ramen staan open voor ventilatie, we wassen onze handen constant en ontsmetten dat het een lieve lust is. Het zou misschien ‘makkelijker’ zijn om met het voltallige gezin corona te hebben, maar je weet niet wat dat rotvirus met je doet. Noa heeft geen enkel symptoom, Bart is er toch flink ziek van: spier-, hoofd- en keelpijn, moe, geen smaak/reuk, … kortom bijna het hele ‘pretpakket’”, schrijft Kim Debrie dinsdag op Instagram.

Kim laat de moed niet zakken, maar dat deed zij bijna wel toen zij op tv en op de nieuwssites welbepaalde beelden zag. “Ik word wel mottig van alle beelden van de feestende medemens … Onvoorstelbaar. Hallucinant. Een slag in het gezicht van het zorgpersoneel. En uitermate frustrerend voor mensen die de maatregelen nog altijd nauwgezet opvolgen en soms ondanks alles toch ziek worden. Het kan echt héél snel gebeurd zijn …”, besluit Kim Debrie.

Inderdaad, haar dochter Noa en man Bart zijn altijd bijzonder voorzichtig geweest, je kan dus niet voorzichtig genoeg zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven