Familie-actrice Marianne Devriese teleurgesteld: ‘Dit is zoooooo hemeltergend’

0
Familie-actrice Marianne Devriese teleurgesteld: ‘Dit is zoooooo hemeltergend’
Foto: Photo News

Er zijn zo van die dagen dat de moed van mensen hen in de schoenen zakt. Marianne Devriese, die de rol van Iris in ‘Familie’ speelt, heeft zo ook al heel wat dagen meegemaakt.

De actrice grijpt een reportage van ATV aan om kritiek te uiten op het beleid van onze regering. Er is een groot tekort aan plaatsen in scholen die buitengewoon onderwijs aanbieden. De situatie is schrijnend en daar weet Marianne alles over.

“Dit is zoooooo hemeltergend. Ik word hier echt heel triest van”, schrijft Marianne Devriese op haar sociale media. “Maar liefst 85% van de kinderen heeft GEEN plaats. HALLUCINANT!!!Dit zou niet mogen”, reageert een boze actrice.

Marianne heeft thuis ook iemand rondlopen die naar het buitengewoon onderwijs moet, haar dochtertje Pippa heeft heel specifieke ondersteuning nodig. “Gelukkig hebben wij voor onze Pippa wél een plaatsje te pakken maar ook dat was niet vanzelfsprekend en slopend. Thuis blijven is voor deze kinderen geen oplossing. Ik duim mee voor alle schoolklas kindjes”, besluit Marianne Devriese.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven