Leah Thys uit ziekenhuis ontslagen

316
Foto: VRT

Goed nieuws, Leah Thys is uit het ziekenhuis ontslagen, dat laat de VRT weten. Op vrijdag 30 april werden de Thuis-actrice en haar man Jos De Man in het ziekenhuis opgenomen na coronaklachten. De situatie was vrij ernstig, zelfs in die mate dat de man van Leah op intensieve zorgen kwam te liggen en daar helaas overleden is.

Terwijl Leah aan het rouwen was, slaagde zij er toch in om aan te sterken en zodanig te herstellen dat zij het ziekenhuis na een dikke week mocht verlaten. Bij ‘Thuis’ hebben ze het scenario voor de opnames van onder andere de seizoensfinale wel lichtjes moeten aanpassen.

Of en wanneer Leah Thys terug aan de slag gaat, is niet duidelijk. De makers van ‘Thuis’ willen Leah eerst de kans geven om aan te sterken en de dood van haar man te verwerken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be