Blind Getrouwd-bruid met spoed geopereerd

0
Blind Getrouwd-bruid met spoed geopereerd
Foto: VTM

Dikke pech voor Jolien Baeten, enkele jaren geleden nog in ‘Blind Getrouwd’ op VTM te zien. Jolien werd vrijdag met spoed geopereerd en kreeg geen al te goed nieuws.

Vrijdagochtend bij het ontwaken merkte Jolien op dat zij hevige pijn in haar buik had. Uiteindelijk heeft zij het noodnummer moeten bellen en werd zij met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar de nodige onderzoeken werden gedaan. Pas tegen de middag wisten de specialisten wat er aan het hand was: Jolien heeft een cyste aan de baarmoeder. “Op zes maanden tijd is die cyste 10 cm gebroeid, de cyste was mijn eierstok aan het aanklemmen waardoor de kans bestond dat die eierstok kon afsterven. Er was een spoedoperatie nodig, die kon echt niet uitgesteld worden. “Ik moest binnen het uur geopereerd worden, ik dacht ‘ok, de cyste wegnemen and that’s it’, maar het bleek iets complexer te zijn, het blijkt dus Endometriosis te zijn. De cyste was gesprongen en hing nog een deel aan m’n eierstok gekleefd. Ze hadden twee opties. Eierstok wegnemen/beschadigen, of ze lieten dat deel voorlopig zitten”, laat Jolien weten.

De volgende drie maanden moet Jolien hormonen nemen waardoor haar menopauze stilgelegd zal worden. Dat is nodig om ervoor te zorgen dat bij de tweede operatie de cyste weggehaald kan worden zonder de eierstok te beschadigen.

“Ik hoop gewoon dat het in the end goed komt. Het is gewoon even een shock. Woow, hoe kun je ineens zoiets krijgen? Ik had echt niet door wat er aan de hand was, buiten het feit dat ik een meer gezwollen buik had. Ik probeer ook stress te vermijden, zelf heb ik de afgelopen maanden heel veel stress gehad, ik ben vrij zeker dat dat er niet goed aan gedaan heeft. “

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven