Valerie De Booser oogst lof met sexy foto

0
Valerie De Booser oogst lof met sexy foto
Foto: Photo News

Zij mag dan al wel 41 zijn, het is niet zo dat je afgeschreven bent als je op tram 4 stapt. Valerie De Booser is daar het beste voorbeeld van. Regelmatig post de ex-vrouw van Koen Wauters een sexy foto op Instagram en elke keer weer krijgt Valerie daar een pak hartjes voor.

Eén van de meest recente foto’s kreeg ondertussen meer dan 7.000 vind-ik-leuks, bovendien strooien de mensen gul met complimentjes. “Laat de zon nu maar komen want als ik Valerie zie, zie ik elke dag een mooie zon” reageert een volger.

Toegegeven, Valerie De Booser lijkt echt rechtstreeks op Baywatch te komen en dat is haar volgers niet ontgaan. Een babe met een rood badpak aan, dat spreekt tot de verbeelding.

Valerie haar volgers vinden het top dat zij er nog altijd zo goed uit ziet en haar schoonheid ook durft te tonen. Het zijn trouwens niet alleen de mannen die genieten, er zijn ook heel wat vrouwen die positief reageren. “Waaw, heel mooi”, reageert Stefanie. Ook Bianca ziet een stralende vrouw. “Zo mooi top madam ben je mijn grote voorbeeld”, reageert Bianca. “Je bent een heel mooie vrouw Valerie, ben jaloers op uw lijn”, reageert Christine.
En Valerie, die geniet van de aandacht en van de reacties, niet in het minst van die van haar dochter Zita en haar lief Dirk die deze foto met “Next level” omschrijft op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven