Twee kindjes van Bram uit First Dates overleden

0
Twee kindjes van Bram uit First Dates overleden
Foto: VRT

Het moest een mooie zomer worden voor Bram Van Geert en zijn vrouw Lien. Net voor de feestdagen kregen zij het goede nieuws dat zij hun eerste kindje zouden krijgen. Of kindjes, want Lien was van een tweeling zwanger. Klopt, was. Helaas verloor het koppel vorig weekend hun ongeboren kindjes August en Camille.

“Toen we eind vorig jaar het nieuws kregen dat we mama en papa gingen worden, kon onze wereld niet meer stuk. Geluk, vreugde, euforie en maar stoefen over jullie naar de buitenwereld. “Tzijn er 2!””, reageert Bram op Instagram.

“We gaven jullie een naam, voelden jullie bewegen en schoppen en hadden zelfs van tevoren reeds een gevoel hoe jullie karakters zich zouden vormen. Het idee om deze zomer met twee het ziekenhuis binnen te stappen en samen met z’n viertjes als een fantastisch gezin naar buiten te gaan was een droom die zou uitkomen. Vorige maand werden we echter overvallen door angst en paniek. We werden nu al opgenomen in het ziekenhuis. Zo’n 3 maand te vroeg. Samen met alle artsen hebben we gestreden om jullie zo lang mogelijk in mama haar buikje te houden, om jullie zo sterk mogelijk te maken”, gaat Bram verder.

“Dit hebben we op een ongelooflijke manier 3 weken volgehouden. Maar nog steeds waren jullie te klein, nochtans zo perfect en zo volmaakt. Zondag 2 mei hebben we het ziekenhuis niet als gezinnetje mogen verlaten maar met jullie in ons hart. Voor altijd”, besluit Bram Van Geert op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven