Keert Erika Van Tielen sneller dan verwacht terug naar Familie?

3513
Foto: VTM

Erika Van Tielen is nog maar net verdwenen uit Familie waar ze jarenlang de rol speelde van Amelie, of nu al doen er geruchten de ronde dat de actrice wel eens sneller dan verwacht terug op de set zou kunnen staan.

“En weg was ze. En weg is ze”, spreekt Erika Van Tielen duidelijke taal als reactie bij een prachtige foto op Instagram.

Maar ‘Amelie’ verdwijnt enkel in Familie en kan dus nog altijd terugkeren. Ze is immers niet gestorven. ‘See you later’ gebruikt Erika Van Tielen als hashtag bij haar foto op Instagram. Een hint naar de (nabije) toekomst?

En Familie-collega Kürt Rogiers doet er nog een schepje bovenop in de reacties op Instagram. De acteur speelt in Familie de halfbroer van Amelie en laat de Familie-kijkers dromen van een snelle terugkeer van Amelie. “Maar ze komt wel terug…” schrijft Kürt Rogiers op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be