Fabrizio neemt ingrijpende beslissing: ‘Ik verkocht mijn ziel’

0
Fabrizio neemt ingrijpende beslissing: ‘Ik verkocht mijn ziel’
Foto: Isopix

Ex-Temptation Island deelnemer Fabrizio heeft een opvallend bericht op zijn Instagram gezet: hij gaat geen producten meer promoten waar hij niet meer 100% achter staat. Niet alles draait om het geld, dat is de conclusie van de ondernemer.

“Ik hoop met dit bericht mensen niet ongevraagd op hun nummer te wijzen en dat is ook zeker niet de bedoeling maar zoals ik al aangaf in m’n stories heb ik voor mezelf besloten om te kappen met allerlei spullen aan te bieden aan geweldige kortingen. Dit is niet waar het ‘influencen’ om draait in mijn ogen. Mijn met hoofdletter M want dat is hoe Ik persoonlijk tegenwoordig naar dat gegeven kijk. Respect voor influencers waarvan dit ook gewoon een hoofdinkomen is en ook echt met grote zorg de bedrijven selecteren waarmee ze samenwerken, maar hier was ik jammer genoeg niet altijd even bewust mee bezig”, reageert Fabrizio op Instagram.

“Mijn oprechte excuses als bepaalde volgers hier ooit last van ondervonden. Ik ben me bewust van de rol van influencers en de positieve invloed die ze voor bedrijven kunnen hebben en Ik zal zelf in de toekomst logischerwijs ook bepaalde influencers benaderen om mijn producten te promoten. Maar er zijn bedrijven die daar misbruik van maken en soms voelde het bijna alsof ik m’n ziel verkocht. Ze maakten misbruik van de onwetendheid van mensen en gebruiken het gegeven dat Corona voor veel mensen de financiële kraan dichtgedraaid heeft om toch hun ding door te duwen, wat natuurlijk geen excuus is om nalatig om te springen met samenwerkingen”, beseft Fabrizio vandaag meer dan ooit.

De ondernemer en influencer heeft dan ook de knoop doorgehakt. “Ik zal dan ook vanaf vandaag mijn platform enkel en alleen gebruiken om datgene te delen waar ik zelf 100% achter sta en waar ik belang aan hecht. Zoals het mentale welzijn, bewust omgaan met emoties en gevoelens, positieve vibes, mijn passie en onderneming maar vooral de echtheid die ik zo graag representeer. Ik was ondernemer vòòr mijn deelname aan temptation en vòòr de volgers en wil dat graag verder zetten op de enige juiste manier en dat is zonder teveel afleiding. Ik heb mijn tattooshop, mijn eigen lijn binnen Patser waar ik al vanaf het begin achter sta en zelf ook dagelijks gebruik van maak en geef binnenkort met grote trots het startschot voor Divinity Cosmetics maar dan wel met een schone lei.”, besluit Fabrizio op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven